Koronarajoitukset jatkuvat- liikuntatilojen sulkumääräys 26.1 asti

keskiviikko 12.01. klo 11:54

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 11.1.2022 päätöksen, jolla jatketaan Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta-, harrastus- ja virkistystilojen sulkumääräystä. Aluehallintoviraston tiedote on luettavissa tästä: Tiedote – Aluehallintovirasto (avi.fi)

Rajoitukset vaikuttavat merkittävästi myös Orimattilan kaupungin palveluihin. Rajoitukset eivät koske vuonna 2003 syntyneiden tai nuorempien ohjattua harrastustoimintaa eivätkä lakisääteistä toimintaa tai ammattiurheilemista.

Rajoitusten vaikutukset Orimattilan kaupungin liikuntatilojen käyttöön 26.1.2022 asti.

  • Uimahalli ja kaupungin kuntosalit pysyvät suljettuina. Vuonna 2003 syntyneiden tai nuorempien lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi kuitenkin jatkua kaupungin tiloissa terveysturvallisuustoimet huomioiden.
  • Kaupungin sisäliikuntatilat ja ryhmäharrastustilat pysyvät suljettuina. Vuonna 2003 syntyneiden tai nuorempien lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi kuitenkin jatkua kaupungin tiloissa terveysturvallisuustoimet huomioiden.
  • Kaupungin ryhmäliikunnan kevätkausi ei käynnisty alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Ryhmien alkamisesta tiedotetaan myöhemmin erikseen.