Liikuntapaikkojen käyttö

KAUPUNGIN LIIKUNTAPOLITIIKKA

Kaupunki tukee seuratoimintaa, erityisesti alle 18-vuotiaiden liikuntaa, tarjoamalla omistamiaan liikuntatiloja edullisesti seurojen käyttöön.

LIIKUNTAVUOROJEN MYÖNTÄMISJÄRJESTYS

-Kaupungin liikuntapalvelut, kaupungin muut yksiköt ja Wellamo-opisto varaavat ensin omaan käyttöönsä tarvitsemat vuorot.
-Tämän jälkeen Liikuntapalvelut jakaa vuorot liikuntaseurojen kesken. Jaossa huomioidaan kaupungin liikuntapoliittiset tavoitteet, vuorohakemusten toiveet ja eri tilojen mahdollisuudet.
-Jäljelle jääneet ajat ovat ympäri vuoden seurojen, yritysten ja yksityisten henkilöiden vapaasti varattavissa.

HAKEMUSTEN KÄSITTELY

Hakemukset käsitellään kootusti ja pyritään myöntämään mahdollisimman hakemustenmukaisina. Jos hakemusten toiveissa on päällekkäisyyksiä, liikuntatoimisto tekee päätöksen tai antaa asian ratkaistavaksi hakijoiden keskinäisellä neuvottelulla.

VUORON HAKEMINEN

Orimattilan kaupungin liikuntatilojen harjoitusvuorot ovat haettavissa seuraavasti:

Kesäkaudelle 2015 31.3.2014 klo 15.00 mennessä

Kesäkauden sisäliikuntatiloihin harjoitusvuorot myönnetään ajalle 1.6.-30.8.2015 ja ulkoliikuntatilojen osalta 4.5.-30.9.2015

Talvikaudelle 2015-2016 30.4.2014 klo 15.00 mennessä

Talvikauden harjoitusvuorot sisäliikuntatiloihin myönnetään ajalle 31.8.2015-29.5.2016.

Vuoroja haetaan vakiovuorolomakkeella Orimattilan koulujen saleihin, Urheilutalolle, uimahallille, Vuorenmäen liikuntahallille ja Koulutuskeskus Salpauksen liikuntasaliin.

Hakemuslomakkeen voi noutaa Sivistyspalvelukeskukselta Pappilantie 2, Urheilutalolta tai lomakkeen voi tulostaa osoitteesta: www.orimattilanliikuntapalvelut.fi > Liikuntaseuroille > Liikuntapaikkojen käyttö

Hakemukset toimitetaan määräaikaan mennessä osoitteeseen Sivistyspalvelukeskus / Liikuntapalvelut, Pappilantie 2, 16300 Orimattila.

Lisätietoja antaa liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Teemu Mäkipaakkanen teemu.makipaakkanen@orimattila.fi tai puh. 050 587 0733.

Liikuntapaikkojen kayttovuorohakemus täytettävä (täytettävä PDF)

Liikuntapaikkojen käyttövuorohakemus uusi (Word)

Liikuntapaikkojen käyttövuorohakemus uusi (PDF)

MYÖNNETYISTÄ VAKIOVUOROISTA ILMOITTAMINEN

Vakiovuoroista ilmoitetaan hakijoille erikseen Julius-varausjärjestelmän kautta. Jokaisen hakijan vastuulla on seurata tämän sivuston Tilakalenteria, johon vuorot päivitetään kesällä ennen kauden alkua.

VUORON HAKEMINEN KAUDEN AIKANA

Vakiovuoroa ja yksittäisiä vuoroja voi hakea ympäri vuoden, mutta hakuaikoihin mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ensin. Varmista ensin Tilakalenterista, että toivomasi aikaväli on vapaa ja varattavissa.

Liikuntapalvelujen salivuorot 2015-2016

Koulujen salivuorot 2015-2016