Liikuntapaikkojen käyttö

KAUPUNGIN LIIKUNTAPOLITIIKKA

Kaupunki tukee seuratoimintaa, erityisesti alle 18-vuotiaiden liikuntaa, tarjoamalla omistamiaan liikuntatiloja edullisesti seurojen käyttöön.

LIIKUNTAVUOROJEN MYÖNTÄMISJÄRJESTYS

-Kaupungin liikuntapalvelut, kaupungin muut yksiköt ja Wellamo-opisto varaavat ensin omaan käyttöönsä tarvitsemat vuorot.
-Tämän jälkeen Liikuntapalvelut jakaa vuorot liikuntaseurojen kesken. Jaossa huomioidaan kaupungin liikuntapoliittiset tavoitteet, vuorohakemusten toiveet ja eri tilojen mahdollisuudet.
-Jäljelle jääneet ajat ovat ympäri vuoden seurojen, yritysten ja yksityisten henkilöiden vapaasti varattavissa.

HAKEMUSTEN KÄSITTELY

Hakemukset käsitellään kootusti ja pyritään myöntämään mahdollisimman hakemustenmukaisina. Jos hakemusten toiveissa on päällekkäisyyksiä, liikuntatoimisto tekee päätöksen tai antaa asian ratkaistavaksi hakijoiden keskinäisellä neuvottelulla.

VUORON HAKEMINEN

Orimattilan kaupungin liikuntatilojen harjoitusvuorot ovat haettavissa seuraavasti:

 

Vuoroja haetaan vakiovuorolomakkeellaOrimattila Areenalle,  Orimattilan koulujen saleihin, Urheilutalolle, uimahallille ja Vuorenmäen liikuntahallille.

Hakemuslomakkeen voi noutaa Sivistyspalvelukeskukselta Pappilantie 2, Urheilutalolta tai lomakkeen voi tulostaa osoitteesta: www.orimattilanliikuntapalvelut.fi > Liikuntaseuroille > Liikuntapaikkojen käyttö

Hakemukset toimitetaan määräaikaan mennessä osoitteeseen Sivistyspalvelukeskus / Liikuntapalvelut, Pappilantie 2, 16300 Orimattila.

Lisätietoja antaa  liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Teija Nevalainen teija.nevalainen@orimattila.fi tai puh. 050 587 0733.

 

Vuorohakulomake Areena 2019

liikuntapaikka käyttövuorot anomus2019

 

MYÖNNETYISTÄ VAKIOVUOROISTA ILMOITTAMINEN

Vakiovuoroista ilmoitetaan hakijoille erikseen Julius-varausjärjestelmän kautta. Jokaisen hakijan vastuulla on seurata tämän sivuston Tilakalenteria, johon vuorot päivitetään kesällä ennen kauden alkua.

VUORON HAKEMINEN KAUDEN AIKANA

Vakiovuoroa ja yksittäisiä vuoroja voi hakea ympäri vuoden, mutta hakuaikoihin mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ensin. Varmista ensin Tilakalenterista, että toivomasi aikaväli on vapaa ja varattavissa.