Liikuntaneuvonta

 En ole liikuntaihminen. En osaa harrastaa liikuntaa. Aina on muuta tekemistä. Aika ei riitä liikuntaan. Lihakset tulevat kipeiksi nopeasti. Pienikin ponnistelu saa puuskuttamaan. Ylipainoa on reilusti. Epäilyttää kelpaanko mihinkään liikuntaryhmään. Verensokeri tai verenpaine on koholla. Viihdyn liian hyvin tv:n ääressä. En tiedä mitä liikuntaa voisin harrastaa ja missä. Niska ja hartiat ovat usein kipeät.

Jos tunnistat edellisistä itsesi, liikuntaneuvonta on juuri sinua varten!

Eli mitä?

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa, jonka avulla asiakasta ohjataan aloittamaan liikkuminen turvallisesti ja terveyden kannalta oikealla tavalla. Liikuntaneuvonnassa laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa henkilökohtainen liikuntasuunnitelma. Asiakkaan käyttöön tarjotaan ilmaisia liikuntamateriaaleja ja kerrotaan alueen liikuntamahdollisuuksiin sekä liikunnan aloittajan palveluista. Liikuntaneuvojan kanssa on myös mahdollista käydä tutustumassa erilaisiin liikuntamuotoihin. Tavoitteena on saada hyvä mieli ja lisää energiaa arkeen.

Kenelle?

Liikuntaneuvonnasta on hyötyä kaikille, jotka haluavat lisätä liikkumisen määrä arjessa, mutta eivät oikein tiedä miten aloittaa. Muutokseen on nyt hyvä mahdollisuus, sillä henkilökohtainen liikuntaneuvonta on maksutonta. Huom! Palvelu on tarkoitettu ainoastaan aloitteleville liikkujille.

Miten?

Liikuntaneuvontaan on mahdollista saada LIIKKUMIS-lähete omalta lääkäriltä tai hoitoalan henkilökunnalta. Ajan liikuntaneuvojalle voi varata myös omatoimisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Hän sopii mielellään kanssasi tapaamisajan ja auttaa sinut alkuun. Liikuntaneuvonta palvelee joka tiistai ja torstai.

Ajanvaraus: puh. 040-552 4261 tai 040-837 5095

Lisätietoja: liikuntaneuvonta@orimattila.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kartoitetaan. Kokeillaan. Kohtuudella. Ohjatusti.

Terveisin

Sanna Kankkunen ja Janka Lehikoinen

 

Liikuntaneuvojat:

Sanna Kankkunen

Puh. 040-552 4261

sanna.kankkunen@phlu.fi

 

Janka Lehikoinen

Puh. 040-837 5095

janka.lehikoinen@orimattila.fi