Henkilöstöliikuntahanke pyörii jo täysillä

keskiviikko 29.05. klo 16:05

Kaupungin henkilöstöliikuntahanke Route33 on alkanut vauhdikkaasti. Hankkeen projektipäällikkö Heli Leander on koonnut tehostetun valmennuksen ryhmän ja aloittanut haastattelut ryhmän jäsenten kanssa. Myös hankeaikataulu on jo selvillä. Lisäksi tehostetun valmennuksen sisällöistä on sovittu testauksen ja valmennuksen toteuttavan Vierumäen kanssa.

Heli Leander on vuonna 2002 valmistunut fysioterapeutiksi ja vuonna 2004 terveystieteiden kandidaatiksi. Vuodesta 2002 olen toiminut fysioterapeuttina sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Hän on toiminut vuodesta 2009 Aino Health Management Oy:ssa terveys-ja hyvinvointiasiantuntijana eri työhyvinvointiprojekteissa. Vuosina 2010-2013 hän on ollut toteuttamassa laajaa Hollolan kunnan ja Oiva-kuntayhtymän työhyvinvointiprojektia, jossa rakennettiin kunnan organisaatioon terveysjohtamisen malli sekä edistettiin työntekijöiden hyvinvointia erilaisilla tukimalleilla.

”Route 33 -projektin näen erinomaisena mahdollisuutena kehittää työhyvinvointia sekä nostaa esille terveysliikunnan merkitystä työikäisten hyvinvoinnin edistäjänä. Työntekijät ovat lähtenee projektiin innolla mukaan. Tehostetun valmennuksen 30 henkilön ryhmä täyttyi nopeasti ja pääosin kaikki ovat olleet valmiita sitoutumaan yli vuoden kestävään projektiin. Syksystä alkaen lähdetään rakentamaan kaupungin henkilöstölle terveysliikuntatarjotinta, jonka odotan osaltaan aktivoivan henkilöstöä liikunnan pariin. Projektiin on ollut helppoa lähteä mukaan, toimintalinjat ovat selkeät hyvin tehdyn pohjatyön jälkeen. Mielenkiinnolla odotan, minkälaisia tuloksia seuraavan vuoden aikana terveysliikunnan tukitoimilla saadaan aikaan”, sanoo Heli Leander.

Heli Leander

Heli Leander

vipuvoimaaaluekehitysrahasto-logoph-liitto logoOKM