Kaupungin avustukset rekisteröidyille yhdistyksille liikunta-, nuoriso-, ja kulttuuritoimintaan sekä nuorten toimintaryhmille nuorisotoimintaan

maanantai 08.03. klo 09:25

Orimattilan sivistys- ja hyvinvointivaliokunta voi myöntää avustuksia orimattilalaisille rekisteröidyille yhdistyksille liikunta-, nuoriso-, ja kulttuuritoimintaan sekä nuorten toimintaryhmille nuorisotoimintaan. Liikunta- ja nuorisotoiminnan avustuksia voidaan myöntää myös alueellisen tai valtakunnallisen yhdistyksen paikalliseen toimintaan, joka on kirjanpidollisesti ja toiminnan tilastoinnissa / raportoinnissa erotettavissa Orimattilan toiminnan osalta erilliseksi.

Kaupungin avustukset rekisteröidyille yhdistyksille liikunta-, nuoriso-, ja kulttuuritoimintaan sekä nuorten toimintaryhmille nuorisotoimintaan

Hakuaika on 15.3. –16.4.2021.

 • Hakemuksen yhteydessä on lähetettävä yhdistyksen vuosikokouksen hyväksymät:
  • edellisen vuoden toimintakertomus
  • edellisen vuoden tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus
  • kuluvan vuoden talousarvio
  • kuluvan vuoden toimintasuunnitelma

Hakuajan jälkeen hakemusta on mahdollisuus täydentää viikon ajan. Myöhästyneet tai puutteelliset hakemukset, joita ei ensimmäisen korjauspyynnön jälkeen ja ajallaan ole korjattu tai täydennetty, jätetään käsittelemättä.

Sivistys- ja hyvinvointivaliokunnalle osoitetut hakemuksen liitteineen tulee toimittaa 16.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Pappilantie 2, 16300 Orimattila.
Kuoreen merkintä, mitä avustusta haetaan. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Avustusmuodot sekä jakoperusteet ja hakulomakkeet löytyvät alta. Hakulomakkeet voi joko tulostaa tai noutaa sivistyspalvelukeskuksesta (os. Pappilantie 2).

Lisätietoja antavat

 • kulttuuriavustukset, kulttuuripäällikkö p. 040 569 6672
 • liikunta-avustukset, kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja p.040 186 4840
 • nuorisoavustukset, opetuspäällikkö p. 040 844 1750

Avustussääntö_4.3.2020 alkaen

Liikuntayhdistysten toiminta-avustushakemus 2021

Liikuntayhdistysten olosuhdeavustuslomake 2021