Käytöstä poistettavien kuntosalivälineiden myynti

maanantai 14.07. klo 10:23

Liikuntapalvelut myy käytöstä poistettavia kuntosalivälineitä tarjousten perusteella.

Myytävistä kuntosalivälineistä on valokuvia (jpeg) http://www.orimattila.fi/sivu.php?id=55&sivuid=92&kuukausi=7&merkinta=1791

Myyntiehdot:
Kuntosalivälineet myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä ovat. Tarjoukset on tehtävä kirjallisesti 1.8.2014 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Orimattilan kaupunki, Liikuntapalvelut, Pappilantie 2, 16300 Orimattila Kuoreen merkintä ”Kuntosalivälineiden ostotarjous”

Kuntosalilaitteet myydään korkeimman tarjouksen tehneelle ostajalle. Mikäli myynnissä olevalle kuntosalilaitteelle tulee useita samanhintaisia korkeampia tarjouksia, niin tarjouskilpailun voittaja ratkaistaan arpomalla. Liitetiedoston nimessä jokaisen kuntosalilaitteen kohdalla on maininta arvonlisäverosta.

Orimattilan kaupunki pidättää oikeuden itsellään hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Myytävät kuntosalivälineet siirtyvät ostajan omistukseen, kun kauppahintaon maksettu laskua vastaan kokonaisuudessaan Orimattilan kaupungin tilille ja kuntosalivälinettä noudettaessa esitetään kuittikopio. Ostetut ja maksetut kuntosalivälineet on siirrettävä pois Orimattilan kaupungin Urheilutalon kuntosalista sopimuksen mukaan.

Myytäviin kuntosalivälineihin voi käydä tutustumassa siitä erikseen sovittaessa seuraavien henkilöiden kanssa:
Liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Teemu Mäkipaakkanen, puh. 050 587 0733 tai teemu.makipaakkanen@orimattila.fi
Kenttämestari Heimo Lahtinen, puh. 0400 494 456 tai heimo.lahtinen@orimattila.fi