Koronarajoitukset liikuntatiloissa

perjantai 03.12. klo 09:54

Päivitetty: 16.12.2021

Epidemiatilanne alueella on hankaloitunut ja myös liikuntatilojen rajoituksia tullaan tiukentamaan. (Lisätietoja oheisen linkin kautta: Koronapassi käyttöön kaikissa Orimattilan kaupungin yleisötilaisuuksissa ja osassa asiakastiloista – Orimattilan kaupunki)

 

Rajoitusten vaikutukset liikuntatilojen käyttöön ovat seuraavat ma 20.12 alkaen:

  • Uimahallilla ja urheilutalon kuntosalilla otetaan käyttöön koronapassi, joka tulee näyttää uimahallin kassalla.
  • Kuntosali on avoinna vain uimahallin aukioloaikoina ma-to klo 14-21 ja lauantaisin klo 11-16. Muina aikoina koronapassin tarkastus ei ole mahdollista.
  • Artjärven kuntosali joudutaan sulkemaan 20.12.2021 alkaen toistaiseksi, koska koronapassin tarkastaminen tai tilojen asiakasmäärien valvonta ei ole mahdollista. Kuntosalin avaamisen mahdollistavaa ratkaisua selvitetään.
  • Rajoitukset eivät estä harrastamista, vaan toimintaa voi edelleen jatkaa terveysturvallisuustoimia lisäämällä. Toimijat voivat harkita esimerkiksi vanhempien oleskelun rajoittamista lasten harrastustiloissa. Lisäksi kaupungin tiloja käyttävät organisaatiot, yhdistykset ja seurat päättävät omalta osaltaan koronapassin käyttöönotosta ja huolehtivat terveysturvallisen tilaisuuden järjestämisestä.

Alueelliset suositukset – Päijät-Sote (paijat-sote.fi)