Kunnan liikuntapalvelukysely

tiistai 30.08. klo 08:46

Vastaa ja vaikuta kuntasi sekä alueellisten liikuntapalveluiden kehittämiseen

Kunnan liikuntapalvelukysely

Kyselyn tarkoitus on kerätä tietoa kuntalaisten liikuntatottumuksista sekä tyytyväisyydestä ja toiveista kunnan liikuntapalveluihin. Kyselyn yhteydessä toivomme saavamme kehitysehdotuksia kunnan sekä alueellisten liikuntapalveluiden kehittämiseen. Kaikkien elo-, syyskuun aikana kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja, jotka ovat: Lahden MM 2017 kisojen päivälippuja, POLAR-aktiivisuusrannekkeita, Pajulahden seikkailupuiston pääsylippuja sekä Vierumäen sporttipasseja. Jätä yhteystietosi kyselyn lopussa osallistuaksesi arvontaan. Yhteystietosi käsitellään erillään kyselyn vastauksista. Palkinnot arvotaan 30.9.2016, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Pääset vastaamaan kyselyyn osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/51797CD8CA20D9C3.par

Vastauksesi on meille tärkeä, kiitos!

 

 

 

Kunnan liikuntapalvelukysely on osa Päijät-Hämeen Terveysliikuntastrategian 2009 – 2020 arviointi- ja päivitysprosessia.

 

Kyselystä saatua tietoa tullaan hyödyntämään Päijät-Hämeen Terveysliikuntastrategian 2009 – 2020 päivittämisessä, kun kysely tuo päivitysprosessin käyttöön kuntalaisten kokemukset, tarpeet ja kehittämisehdotukset. Saatuja tuloksia hyödynnetään myös aluehallinnon uudistuksessa.

 

Terveysliikuntastrategian visio on, että Päijät-Häme olisi terveysliikunnan edelläkävijä Suomessa sekä terveysliikunnan megamaakunta. Terveysliikuntastrategian tavoitteena on, että maakunnan liikuntaolosuhteet, liikuntatarjonta ja terveysliikunnan asiantuntemus lisäävät alueellista vetovoimaisuutta, päijäthämäläiset liikkuvat enemmän kuin muiden maakuntien asukkaat sekä kehittää maakunnallista liikuntaneuvontaa.

 

Kunnan liikuntapalvelukysely sekä Terveysliikuntastrategian arviointi- ja päivitysprosessi toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen liiton, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilun, Haaga-Helia ja Lahden ammattikorkeakoulujen, Päijät-Hämeen kuntien sekä muiden keskeisten sidosryhmien kanssa, maakuntalaisia unohtamatta.

 

 

Lisätietoja:

Keijo Kylänpää

Aluekehittäjä, aikuisliikunta

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry

keijo.kylanpaa@phlu.fi

+358-40-5529233

 

Juha Hertsi

Aluekehityspäällikkö

Päijät-Hämeen liitto

juha.hertsi@paijat-hame.fi

+358-44-3719442