Liikuntapalvelut etsii Orimattilan Urheilutalon kahvilayrittäjää/lippukassaa !

tiistai 26.05. klo 11:43

Orimattilan kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjouksia Orimattilan Urheilutalon lipunmyynti- ja kahvilapalveluiden tuottamisesta. Orimattilan kaupunki vuokraa Urheilutalon kahviotilat ja kahvilatoiminnat 1.8.2015 alkaen asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle, joka sitoutuu tuottamaan korvausta vastaan myös uimahallin lipunmyynti- ja kahvilapalvelut. Kahvilapalvelu on yrittäjän omaa liiketoimintaa, lipunmyyntipalvelun kaupunki ostaa yrittäjältä ostopalveluna. Ostopalveluun sisältyy pääasiassa uimahallin ja kuntosalin lipputuotteiden myynti, asiakaspalvelu ja myynnin tilitys.

Tarjouspyyntöön voi tutustua kaupungin kotisivuilta www.orimattila.fi tai liikuntapalveluiden kotisivuilta www.orimattilanliikuntapalvelut.fi

Orimattilan kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunnalle osoitetut tarjoukset on palautettava viimeistään ma 8.6.2015 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Orimattilan kaupunki, liikuntapalvelut, Pappilantie 2, 16300 Orimattila.

Lisätietoja antaa liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Teemu Mäkipaakkanen, teemu.makipaakkanen@orimattila.fi tai p. 050 587 0733.

tarjouspyyntö kahvio ja lipunmyynti