Maksutonta matalan kynnyksen tarjontaa: Safe woman- naisten itsepuolustuskurssi level1

tiistai 12.02. klo 11:59

Olan Kamppailijat ry ja järjestää maksuttoman SAFE WOMAN – Naisten itsepuolustuskurssin Level 1.

Naisten itsepuolustuskurssin tavoitteena on antaa sinulle perusvalmiuksia puolustaa itseäsi. Kurssilla käytävät tekniikat perustuvat Scandinavian Defendon tekniikoihin ja ne ovat helppoja harjoitella. Kurssilla kuitenkin käydään rajallinen määrä tekniikoita, koska itsepuolustustekniikoiden riittävä omaksuminen vaatii säännöllistä harjoittelua. Kurssilla käydään myös läpi mahdollisten väkivaltatilanteiden ennaltaehkäisyä ja ennakointia, luentoa hätävarjelusta (RL4:4), stressistä, stressin vaikutuksesta ihmiseen, aggressiivisen henkilön tunnistamista.

Kurssi on tarkoitettu yli 15 vuotiaille naisille ja kurssi toteutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 15 naista, enimmäismäärä 50 naista.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kamppailu- tai itsepuolustuslajeista.

Kurssille tarvitset mukaan sisäliikuntavaatteet, sisäkengät (avojaloin saa myös olla), juomapullon ja pientä kevyttä syötävää tauoille joita pidetään päivien aikana sopivin välein.

 

Aika:

Perjantai 01.03 klo 17.00-21.00.

Lauantai 02.03 klo 10.00-16.00

Paikka:        Orimattila Areenan monitoimisali, Opintie 7b 16300 Orimattila

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa kurssista: olankamppailijat@gmail.com

 

Kouluttajat: Olan Kamppailijat ry:n Ari Majala ja Jukka Malinen

Jukka on työskennellyt vuodesta 2003  lähtien Helsingin Tullissa ja toimii siellä voimankäyttökouluttajana, aiheina mm.fyysisten voimakeinojen käyttö, OC- sumutin, teleskooppipatukka ja etälamautin. Jukka on Olan Kamppailijoiden Defendo ja Defendo Blue ohjaaja ja käynyt myös Defendo Blue Close Protection Level 1, Defendo Safe Woman ja Safe Kid koulutukset.

 

Ari työskentelee ensihoitajana. Ja sen lisäksi työskennellyt vartioiden voimankäyttökouluttajana. Aiheina mm. fyysisten voimakeinojen käyttö, OC – sumutin ja teleskooppipatukka. Ari on Olan Kamppailijoiden Defendo ja Defendo Blue sekä Krav Maga ohjaaja. Ari on käynyt myös Defendo Safe Woman ja Safe Kid koulutukset.