Orimattilalaisten menestyneiden urheilijoiden ja joukkueiden palkitseminen vuoden 2019 saavutuksista

tiistai 03.12. klo 10:26

Urheiluseuroja pyydetään toimittamaan sivistys- ja hyvinvointivaliokunnalle esityksensä perusteluineen Orimattilan menestyneistä urheilijoista ja joukkueista vuonna 2019 sekä muista tunnustuspalkinnoista saavutuksineen.

Palkitseminen voi kohdistua kaupungin palkitsemisvuoden alussa 1.1. henkikirjoilla olevaan urheilijaan tai paikkakunnalle rekisteröityyn joukkueeseen tai järjestöön. Mikäli joukkuelajeissa enemmistö joukkueesta on orimattilalaisia, palkitaan kaikki joukkueen jäsenet. Muussa tapauksessa palkitaan vain orimattilalaiset urheilijat.

Palkitsemissäännön mukaan palkitaan urheilullinen menestys seuraavin kriteerein:

– Suomen mestaruus yksilö- ja joukkuelajeissa
– Yksilölajeissa maaotteluedustus ja SM-mitali tai näitä korkeammat saavutukset
– Joukkuelajeissa maajoukkue-edustus tai näitä korkeammat saavutukset
– Urheilijoiden lisäksi voidaan palkita ansioituneita, pitkäaikaisia seuratoimihenkilöitä, joilla on vähintään 10 vuoden aktiivinen toiminta järjestöissä tai valmentajan/ohjaajan huomattava menestyminen toiminnassaan.

Tarkemmat palkitsemissäännöt ja hakulomakkeet löytyvät tästä:

Palkitsemissääntö

Urheiluseurojen-esitykset (pdf)

Urheiluseurojen-esitykset (word)

Ehdotukset palkittavista urheilijoista tulee toimittaa lomakkeella sivistyspalvelukeskukseen, osoite Pappilantie 2, viimeistään 2.1.2020 klo 15.00. Esityksen voi lähettää myös postitse osoitteella Orimattilan kaupunki, liikuntapalvelut, Pappilantie 2, 16300 Orimattila.

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 18.11.2014 § 146