Orimattilalaisten seurojen ja urheilijoiden palkitseminen vuoden 2020 saavutuksista

maanantai 30.08. klo 14:34

Urheiluseuroja pyydetään toimittamaan sivistys- ja hyvinvointivaliokunnalle esityksensä perusteluineen Orimattilan menestyneistä urheilijoista ja joukkueista vuonna 2020 sekä muista tunnustuspalkinnoista saavutuksineen.

Palkitseminen voi kohdistua kaupungin palkitsemisvuoden alussa 1.1.2020 henkikirjoilla olevaan urheilijaan tai paikkakunnalle rekisteröityyn joukkueeseen tai järjestöön. Mikäli joukkuelajeissa enemmistö joukkueesta on orimattilalaisia, palkitaan kaikki joukkueen jäsenet. Muussa tapauksessa palkitaan vain orimattilalaiset urheilijat.

Palkitsemissäännön mukaan palkitaan urheilullinen menestys seuraavin kriteerein:

  • Suomen mestaruus yksilö- ja joukkuelajeissa
  • Yksilölajeissa maaotteluedustus ja SM-mitali tai näitä korkeammat saavutukset
  • Joukkuelajeissa maajoukkue-edustus tai näitä korkeammat saavutukset

Urheilijoiden lisäksi voidaan palkita ansioituneita, pitkäaikaisia seuratoimihenkilöitä, joilla on vähintään 10 vuoden aktiivinen toiminta järjestöissä tai valmentajan/ohjaajan huomattava menestyminen toiminnassaan.

Tarkemmat palkitsemissäännöt ja hakulomakkeet löytyvät Orimattilan kaupungin sekä liikuntapalveluiden kotisivuilta: Orimattilalaisten urheilijoiden ja joukkueiden palkitseminen | Orimattilan Liikuntapalvelut

Ehdotukset palkittavista urheilijoista tulee toimittaa hakulomakkeella hyvinvointivaliokunnalle, osoite: Pappilantie 2, 16300 Orimattila tai sähköisesti: liikunta@orimattila.fi

viimeistään 30.9.2021 klo 15.00 mennessä

 

 

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 18.11.2014 § 146

Hyvinvointivaliokunta 27.8.2021 § 6

 

Yhteistyöterveisin,

Aku Laaksonen

vs.liikunta- ja vapaa-aikapäällikkö

aku.laaksonen@orimattila.fi