ORIMATTILALAISTEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN VUODEN 2015 SAAVUTUKSISTA

perjantai 18.12. klo 11:00

Urheiluseuroja pyydetään toimittamaan sivistys- ja vapaa-aikalautakunnalle esityksensä perusteluineen Orimattilan menestyneistä urheilijoista ja joukkueista vuonna 2015 sekä muista tunnustuspalkinnoista saavutuksineen.

Palkitseminen voi kohdistua kaupungin palkitsemisvuoden alussa 1.1. henkikirjoilla olevaan urheilijaan tai paikkakunnalle rekisteröityyn joukkueeseen tai järjestöön. Mikäli joukkuelajeissa enemmistö joukkueesta on orimattilalaisia, palkitaan kaikki joukkueen jäsenet. Muussa tapauksessa palkitaan vain orimattilalaiset urheilijat.

Palkitsemissäännön mukaan palkitaan urheilullinen menestys seuraavin kriteerein:

  • Suomen mestaruus yksilö- ja joukkuelajeissa
  • Yksilölajeissa maaotteluedustus ja SM-mitali tai näitä korkeammat saavutukset
  • Joukkuelajeissa maajoukkue-edustus tai näitä korkeammat saavutukset

Urheilijoiden lisäksi voidaan palkita ansioituneita, pitkäaikaisia seuratoimihenkilöitä, joilla on vähintään 10 vuoden aktiivinen toiminta järjestöissä tai valmentajan/ohjaajan huomattava menestyminen toiminnassaan.

Tarkemmat palkitsemissäännöt ja hakulomakkeet löytyvät Orimattilan kaupungin sekä liikuntapalveluiden kotisivuilta:

www.orimattila.fi

https://www.orimattilanliikuntapalvelut.fi/liikuntaseuroille/vuoden-urheiluteot

Ehdotukset palkittavista urheilijoista tulee toimittaa lomakkeella sivistyspalvelukeskukseen, osoite Pappilantie 2, viimeistään 31.12.2015 klo 14.00. Esityksen voi lähettää myös postitse osoitteella Orimattilan kaupunki, liikuntapalvelut, Pappilantie 2, 16300 Orimattila.

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 18.11.2014 § 146