Orimattilan liikuntapalveluiden ajankohtaisia asioita

torstai 20.05. klo 08:47

Orimattilan kaupungin liikuntapalveluiden esimiestehtävät ovat siirtyneet toistaiseksi 17.5.2021 hyvinvointipäällikkö Kristiina Hämäläisen vastuulle. Muutos johtuu liikuntapalveluiden resurssivajeesta mutta ennakoi myös valmisteilla olevaa hallinto- ja organisaatiouudistusta, jossa liikuntapalvelut ovat siirtymässä pysyvästi perustettavalle hyvinvoinnin toimialalle elokuun alusta.

Rekrytoinnit etenevät

Liikuntapalveluihin on haettu kahta resurssia. Kaupunginhallitus on antanut täyttöluvan yhden toistaiseksi voimassa olevan liikunnanohjaajan palkkaamiseen. Haku kyseiseen tehtävää on voimassa perjantaihin.

Liikunta- ja vapaa-aikapäällikön viransijaisuuteen on haettu tekijää kevään aikana kahdella erillisellä haulla. Hakijoita tehtäviin oli yhteensä 20 hakijaa, joista osa on hakenut molemmissa hauissa. Tehtävään tullaan haastattelemaan kaksi hakijaa tämän viikon aikana. Viransijaisuus kestää ensi kevääseen. Liikunta- ja vapaa-aikapäällikön tehtävä on uusi ja se liittyy meneillään olevaan hallinto- ja organisaatiouudistukseen, jossa liikunta- ja nuorisotoimenjohtajan tehtäväkenttä halkaistiin. Nuorisotoimen esimiestehtävät ovat siirtyneet opetuspäällikölle.

Tavoitteena on, että molemmat uudet työntekijät pääsevät aloittamaan tehtävissään viimeistään elokuun alusta.

Avustukset ja vakiovuorot jaettavana

Seura- ja yhdistysavustukset tullaan valmistelemaan päätettäväksi kesäkuun sivistys- ja hyvinvointivaliokuntaan uudistetut jakokriteerit huomioiden. Myös vakiovuorojen jakaminen aloitetaan tällä viikolla.

 

Lisätiedot: Hyvinvointipäällikkö Kristiina Hämäläinen

p. 040 740 2982