Orimattilan Urheilutalon käyttäjäkartoitus

torstai 12.03. klo 09:00

Orimattilan Urheilutalon taustaa

Orimattilan Urheilutalo on valmistunut 1978. Urheilutalo sisältää uimahallin, kuntosalin, kolmeen osaan jaettavan palloiluhallin, monitoimisalin, juoksusuoran, pituushyppypaikka, takkahuoneen, tilaussaunan, pukuhuoneet, kahvion. Urheilutaloon on suunnitteilla nykyisen Urheilutalon peruskorjaus tai uusi monitoimihalli. Alueella sijaitsee oppilaitoksia, asutusta ja ulkoliikuntapaikkoja.

Uudesta monitoimihallista on tarkoitus tehdä monipuolinen halli, joka palvelee useita käyttäjäryhmiä sekä täyttää muun kuin urheilutoiminnan tarpeita. Suunnittelun lähtökohtana ovat:

  • Monitoimihallia tulevat käyttämään viikoittain mm. kuntalaiset, koulut, paikalliset yhdistykset, yritykset, ulkopaikkakuntalaiset käyttäjät ja yhdistykset
  • Monitoimihallissa voidaan järjestää mm. kilpailuja, otteluita, juhlia, messuja, konsertteja ja massatapahtumia
  • Palloiluhallissa voidaan pelata pallopelejä kansainvälisin säännöin (mitat, korkeudet).
  • Rakennuksessa huomioidaan esteettömyys ja nykyiset standarditKäyttäjätarvekartoitus

Hallihanke on nyt hankesuunnitteluvaiheessa. Seuraavan sivun kysymyksillä kartoitetaan potentiaalisten käyttäjien ja käyttäjäryhmien kiinnostusta, näkemyksiä ja käyttäjätarpeita Orimattila Urheilutaloa kohtaan. Käyttäjätarvekartoituksen tavoitteena on arvioida yksityistä ja julkista käyttäjäprofiilia. Selvityksellä kartoitetaan myös Urheilutalon käyttäjien ja yhdistyksien näkemyksiä hallin kokonaiskäytöstä, monitoimisalin kehittämisestä sekä suunnittelussa huomioitavia käyttäjätarpeita. Kartoituksen tulokset palvelevat hankkeen jatkosuunnittelua, taloudellisia tarkasteluja ja investointipäätöksen tekoa.

Käyttäjätarvekartoitus toteutetaan Orimattilan kaupungin toimesta. Kyselystä vastaa liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Teemu Mäkipaakkanen.

Vastaa kyselyyn 17.3.2015 mennessä. Samalla voit osallistua myös arvontaan, palkintoina 5 kpl uimahallin tai kuntosalin kuukausikorttia.

Käyttäjätarvekartoitus kyselyyn pääset alla olevan linkin kautta.

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1283594&chk=HJPXZ3BQ

Lisäksi käyttäjätarvekartoitus löytyy paperiversiona Sivistyspalvelukeskuksesta sekä Urheilutalon kassalta.

Kiitos!

Liikuntapalvelut