Orimattilan vanhan urheilutalon tyhjennys

perjantai 30.09. klo 09:12

Orimattilan liikunta- ja tilapalvelut järjestävät tiistaina 4.10.2022 klo 15-17 välisenä aikana avoimet ovet Orimattilan vanhalla urheilutalolla (Opintie 8). Tarjoamme tällöin kuntalaisille mahdollisuuden tulla noutamaan jäljellä olevaa irtaimistoa omaan käyttöön. Kiinteistöä on kaupungin toimesta tyhjennetty kesän ja syksyn aikana runsaalla kädellä ja irtaimistoa poistetaan kiinteistöstä vielä kaupungin sisäiseen käyttöön. Oheisissa kuvissa esimerkkejä tällä hetkellä jäljellä olevasta irtaimistosta (saatavuutta ei taata).

 

Irtaimisto annetaan siinä kunnossa kuin se on ja hakija vastaa itse irtaimiston siirrosta sekä putsauksesta omalla kustannuksellaan. Orimattilan kaupunki ei vastaa mahdollisesti viallisista laitteista tai irtaimistosta. Haettava irtaimisto tulee siirtää hakijan toimesta rakennuksesta pois tiistaina 4.10. klo 15-17 välillä.

 

Puhdistusohje (Orimattilan siivouspalvelut 2/2019):

  • Homepöly koostuu itiöistä ja rihmaston kappaleista ja homeen haju erilaisista kaasumaisista kemiallisista yhdisteistä. Homeet eivät kasva rakennuksessa olevien kalusteiden tai muiden materiaalien pinnoilla, jos kasvuun tarvittava kosteus puuttuu. Siivouksella pyritään poistamaan kaikilta pinnoilta niihin kiinnittynyt lika ja pöly, jossa voi olla mikrobeja tai niiden aineenvaihduntatuotteita, joita on siirtynyt sisätiloihin ennen kosteusvaurio-korjauksia tai sen yhteydessä. Koville materiaaleille riittää puhdistusaineeksi yleispuhdistusaine, pH 7.5-9.5 (heikosti emäksinen). Desinfioivia aineita ei tarvitse käyttää paitsi tapauksissa, joissa viemärivesi on saastuttanut tiloja. Puhdistuksessa on noudatettava käyttöturvallisuustiedotteiden ja tuoteselosteiden ohjeita laimentamisesta, huuhtelusta ja suojautumisesta.
  • Huokoisia materiaaleja ei suositella siirrettäväksi.