PHLU tiedottaa yhdistyksille

keskiviikko 06.05. klo 14:02

Tässä muutamia infoasioita tiedoksi:

1) Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee koronatilanteessa urheiluseuroja erityisavustuksilla. Avustuksen hakuaika on 30.4.-14.5. klo 16.15 mennessä.
Tukea voi hakea koronatilanteen aiheuttamaan alijäämään tai vaihtoehtoisten toimintamallien kuten esimerkiksi etävalmennuksen toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lisätietoja OKM:n sivuilta täältä. Lisätietoja myös tarvittaessa meiltä kustaa.ylitalo@phlu.fi.

2) Sitten kysely teille sekä muille kuntatoimijoille ja yhdistyksille!
Päijät-Hämeessä on käynnistynyt liikunnan ja elämysten (ml. hyvinvointi) tiekartta -hanke. Sen tavoitteena on luoda yhteisiä suuntaviivoja liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin strategiselle edistämiselle Päijät-Hämeessä vuoteen 2030 saakka. Se määrittelee lähtökohdat, tavoitteet ja toimenpiteet, joiden avulla alueen mahdollisuudet profiloitua aktiivisena liikunta-, urheilu- ja tapahtumapaikkana sekä hyvinvointia edistävänä alueena ja osaamiskeskittymänä vahvistuvat kansallisesti ja kansainvälisesti. Hanketta hallinnoi LAB-ammattikorkeakoulu ja toteutuksessa kumppanina toimii PHLU.

Tiekartta toimii kaikkien Päijät-Hämeen alueella toimivien kuntien, yritysten, yhdistysten ja tapahtumatuottajien kokoavana hankkeena, EAKR-rahoituksella. Hanke etsii nyt ajatuksia ja ideoita kehittämistyön tueksi. Haluatko olla mukana luomassa yhteisiä suuntaviivoja hyvinvointia tukevan toiminnan kehittämiselle Päijät-Hämeessä? Osallistu kyselyyn 17.5.2020 mennessä täältä. Lisätietoja hankkeesta täältä sekä keijo.kylanpaa@phlu.fi.