Tervetuloa Orimattila Areenalle

perjantai 22.02. klo 13:21

Orimattila Areena avaa ovensa käyttäjille huomenna lauantaina. Tänään saadaan myös palloiluhallin puolella loput AV-tekniikkaan liittyvät työt tehtyä ja ovet avataan hyvillä mielin käyttäjille.

Monitoimisalissa viimeistellään ammuntaradan asennuksia, mutta sekin tila on asennustöistä huolimatta normaalisti käytettävissä hiihtolomaviikolla.

Kulku rakennukseen tapahtuu vuorolle yksilöidyllä numerokoodilla. Koodit toimitetaan varausvahvistuksen yhteydessä varaajalle. Tekniikka suunnitteluvaiheesta rakennuksen valmistumiseen verrattuna kehittyi hurjasti ja haluamme tuottaa asiakkaillemme parempaa palvelua välttäen usealla luukulla asioinnin avainten noutamiseksi/palauttamiseksi. Päätimme tästä syystä vaihtaa asennetun kulkujärjestelmän tähän ns. tuotteettomaan numeronäppäimistöversioon. Aikataulut eivät mahdollistaneet kaikkia asennustöitä/vaihdoksia Areenan avausviikolle, joten loput ovet tullaan muuttamaan koodinäppäimistöjen taakse alkukevään aikana. Tämä aiheuttaa asennustöitä käytävillä myös hallin avauduttua – toivomme tähän ymmärrystä.

Vuorovarauksia voit selata ja varauksia tehdä osoitteessa: https://www.orimattilanliikuntapalvelut.fi/va…/tilakalenteri/
Huomioitavaa on, että vuorovarauksia voi tehdä myös klo 8-16 välille mikäli vapaita aikoja löytyy.

Viralliset avajaiset järjestetään huhtikuussa ja tästä tiedotetaan erikseen. Paikalliset yhdistykset järjestävät kuitenkin ottelu-, kilpailu-, ja muita avoimia tapahtumia, joihin kannattaa mennä ja samalla pääsee tutustumaan rakennukseen. Ensimmäinen avoin tapahtuma on huomenna lauantaina Orimattilan Jymyn järjestämä Virtaa palloon -tapahtuma klo 10-13.

Lopuksi vielä yleisiä ohjeita:

Rakennuksessa ei kuljeta ulkokengillä, vaan ne voi jättää joko aulaan (löytyy myös lukittavia kenkälokeroita) tai pukuhuoneeseen. Kiitämme, että noudatat tätä ohjetta ja teet samalla muiden rakennuksen käyttäjien käynnin mukavaksi. Kulkeminen tapahtuu sisällä siis joko sisäkengillä tai sukkasillaan.

Yleisötilaisuuksissa yleisö-wc:t sijaitsevat vanhalla urheilutalolla (Areenaan yleisö-wc -tilat tulevat 2.vaiheen yhteydessä). Urheilijoille on normaalisti pukuhuoneiden yhteydessä wc:t. Lisäksi pukuhuonekäytävältä löytyy yhteensä 2 wc:tä ja näitä yleisö saa käyttää.

Tervetuloa liikkumaan Orimattila Areenalle!

 

 

Terveisin

 

Teija Nevalainen

Liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja

Orimattilan kaupunki

teija.nevalainen@orimattila.fi

p. 050 587 0733