Tiedote Urheilutalo

maanantai 31.08. klo 10:35

Tiedote Urheilutalo

Orimattilan kaupungin Urheilutalolla on tehty kesän aikana sisäilman laatua parantavia korjaustoimenpiteitä. Toimenpiteet vähentävät epäpuhtauksien kulkeutumista sisäilmaan ja niiden tarkoituksena on parantaa sisäilman laatua. Toimenpiteet ovat toteutuneet korjaussuunnitelmien ja niitä edeltävien tutkimusten toimenpidesuositusten mukaisesti. Korjausten laadunvarmistuksessa on ollut mukana rakennusterveysasiantuntija.

Korjaustoimenpiteitä on kohdistettu erityisesti alakerran tiloihin ja liikuntasalin alapohjaan sekä maanvastaisiin seiniin. Käytävä- ja pukuhuonetilojen ilmanvaihtoa on parannettu. Ilmanvaihtojärjestelmän säätö ja tasapainottaminen on käynnissä. Tilat siivotaan perusteellisesti.

Samanaikaisesti on käynnistetty Urheilutalon hankesuunnitelma. Hankesuunnitelma kattaa koko Urheilutalon, ja siihen liittyy laaja kuntotutkimus. Hankesuunnitelma kuntotutkimuksineen saadaan valmiiksi vuoden loppuun mennessä.

Liikuntatilat (palloiluhalli, monitoimisali ja juoksusuora) ovat olleet kesäaikana pois käytöstä johtuen remonteista. Tilat otetaan käyttöön ti 1.9. alkaen ja tilojen käyttöönoton jälkeen seurataan käyttäjien kokemuksia sisäilman laadusta.