Uimahallin käyttö aukioloaikojen ulkopuolella, vastuuhenkilön trimmi-kurssivaatimus

torstai 23.05. klo 09:44

Liikunta- nuorisotoimenjohtaja Teija Nevalaisen päätöksen mukaisesti viime vuonna Trimmi-koulutukseen osallistuneiden ei tarvitse trimmi-kurssia vanhan hallin aikana uudelleen suorittaa, riittää että he käyvät ennen ryhmiensä alkua hyväksytysti ohjaajan pelastussuoritteen uimavalvojalle hallin aukioloaikoina suorittamassa. Vuoro myönnetään sillä edellytyksellä, että uintisuorite uinninvalvojan toimesta on meille kuitattu tehdyksi.

Sellaisten henkilöiden, jotka tulevat toimimaan vastuuhenkilöinä uintivuoroilla Orimattilan uimahallissa sen aukioloaikojen ulkopuolella ja jotka eivät ole viime syksynä kurssia (uimavalvojalle tehty ohjaajan pelastussuorite ei riitä) suorittaneet, tulee suorittaa hyväksytysti Trimmi-kurssi ennen vuorojen myöntämistä.

Ne aukioloaikojen ulkopuoliselle ajalle myönnetyt vuorot joille ei trimmi-kurssin käynyttä vastuuhenkilöä vuorojen alkamiseen mennessä nimetä joudutaan perumaan.

Trimmi-kurssi järjestetään syksyllä 2019 tiistaina 13.8. klo 8-12 ja siihen ilmoittaudutaan osoitteeseen liikunta@orimattila.fi viimeistään pe 9.8. mennessä. Kurssikustannus jaetaan osallistujien kesken eli kustannus riippuu osallistujamäärästä jääden kuitenkin hyvinkin kohtuulliseksi.