Uimahallin kortteihin ja lippuihin muutoksia

torstai 07.10. klo 13:13

Orimattilan uimahallille ja vanhan urheilutalon yhteydessä sijaitsevalle kuntosalille on ollut mahdollista ostaa vuosikortteja sekä sarjalippuja, joiden voimassaoloaika on 12 kuukautta ostopäivästä. Vanhan urheilutalon uimahalli ja kuntosali on tarkoitus sulkea tämänhetkisen tiedon mukaan viimeistään 24.6.2022. Nyt ostettavien vuosikorttien ja sarjalippujen pitkät voimassaoloajat tarkoittaisivat näiden voimassaolon jatkumista myös uuden uimahallin ja kuntosalin puolella, joka aukeaa syksyllä 2022.

Uuden uimahallin ja kuntosalin hintoja on kuitenkin tarkoitus esittää tarkistettavaksi kevään 2022 aikana osana liikuntapalveluiden hintojen päivitystä. Myös uimahallin ja kuntosalin kulku-, asiakas- ja kassanhallintajärjestelmät uusiutuvat, joten vanhojen korttien ja sarjalippujen hyvittäminen uudessa järjestelmässä aiheuttaisi huomattavasti lisätyötä. Tämän vuoksi on tarkoituksellista keskeyttää tiettyjen tuotteiden myynti vanhalle urheilutalolle sekä muuttaa voimassaolo- ja käyttöehtoja.

Tästä johtuen kaikkien vuosikorttien myynti uimahallille lopetetaan. Ne korvataan 6 kuukauden korteilla, jotka vastaavat nykyistä hinnoittelua (puolet vuosikortin hinnasta). Aikuisten 6 kuukauden kortin hinta on 132 euroa, lasten 69 euroa sekä eläkeläisten/opiskelijoiden/varusmiesten/työttömien 96 euroa.

Kaikki 7.10.2021 alkaen ostetut kuukausi- ja 6 kuukauden kortit sekä sarja- ja yksittäisliput uimahallille ja kuntosalille tai niiden yhdistelmiin tulee käyttää vanhan urheilutalon tiloissa sijaitsevalla uimahallilla/kuntosalilla viimeistään 23.6.2022. Myös jo ostetut sarjaliput tulee käyttää viimeistään 23.6.2022.

Erityisuima- ja kuntosalikortteja myönnetään ja myydään nykyisen hinnaston mukaisesti, mutta ne ovat voimassa enintään 23.6.2022 asti. Erityisuima- ja kuntosalikortteja voi anoa uusiin tiloihin, kun hinnasto on päivitetty ja vahvistettu valiokunnassa. 6.10.2021 mennessä ostetuille 12 kk korteille tehdään aikahyvitys uusiin tiloihin